Header logo 2
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

THE Inside Text Logo OF BEING DIFFERENT

Over ART Automotive

Sinds 2007

In 2007 startte Tim van Bebber met Garage ART, inmiddels ART Automotive. De liefde voor auto’s, rijden en racen zit hem in het bloed. Als twaalfjarige onderhield hij al zelf – onder toeziend oog van zijn vader, ook garagehouder – zijn raceauto, een Fiat Uno. Diezelfde gedrevenheid is ook de verbindende factor van het hechte team van ART Automotive. Dat resulteert in trouwe klanten die vaak al hun auto’s bij ons in onderhoud hebben. Wilt u kennismaken met onze persoonlijke benadering en vakkundige team? Mail of bel ons dan vrijblijvend.

info@garageart.nl
013-5363924

Gallery Image 0
Tim van Bebber
CEO & Technisch specialist
Gallery Image 1
Judith Booman
COO
Gallery Image 3
Max Bruijninckx
Frontoffice & sales
Gallery Image 4
Laurens van Laarhoven
Chef werkplaats & Technisch specialist
Gallery Image 5
Tom Groen
1e monteur
Gallery Image 6
Rick Kokx
Technisch specialist en R&D
Gallery Image 7
Job Kramer
Technisch specialist
next-blk.svg
prev-blk.svg

2007

Ervaring sinds

4,8 / 5

klanttevredenheid

Welkom bij art

Bij ART Automotive gaan we nog een paar stappen verder: ook het onderhoud van uw bijzondere auto of klassieker is bij ons in vertrouwde handen. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale projecten, denk bijvoorbeeld aan een restauratie met moderne techniek. Of – nog een stapje innovatiever – van uw klassieker een volledig elektrische auto maken. Dat bedoelen we met The ART of Being Different: met liefde voor auto’s anders en beter durven zijn.

Onze projecten

Onze projecten

Bij ART Automotive werken we dagelijks aan mooie projecten. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje in onze projecten, maak een afspraak of laat u terugbellen om de mogelijkheden door te nemen.

naar projecten

Neem een kijkje in ons pand

whatsapp_button.png
Morgen Internet - Zorgeloos website